Πόσοι επιβάτες επιτρέπονται σε ΙΧ και ταξί: Από Δευτέρα αλλάζει κι αυτό.

[bsa_pro_ad_space id=7]
[bsa_pro_ad_space id=6]

Πόσοι επιβάτες επιτρέπονται σε ΙΧ και ταξί: Από τη Δευτέρα αλλάζει ο αριθμός των επιβατών μέσα στα Ι.Χ. αυτοκίνητα σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Σύμφωνα λοιπόν με όλα όσα προβλέπονται από τη Δευτέρα στις 06:00 το πρωί θα επιτρέπονται μέχρι δύο άτομα εκτός από τον οδηγό σε όλα τα οχήματα δημόσιας ή ιδιωτικής χρήσης και φυσικά στα ταξί.

ad
[bsa_pro_ad_space id=7]
[bsa_pro_ad_space id=6]

Η αλλαγή αυτή έγινε μετά το πράσινο φως που άναψαν οι λοιμωξιολόγοι και φυσικά και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Η πρώτη εξαίρεση αφορά ανήλικα τέκνα των οποίων η παραμονή στο σπίτι υπό την εποπτεία ενηλίκου είναι αδύνατη.

Η άλλη περίπτωση που εξαιρείται αυτός ο κανόνας είναι για περίπτωση ατόμου που χρήζει βοηθείας (Πόσοι επιβάτες επιτρέπονται σε ΙΧ και ταξί).

Σε πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις προβλέπεται πως θα μπορούν να είναι μέχρι τρία άτομα επιπλέον από τον οδηγό στα διπλοκάμπινα στα ΒΑΝ οχήματα. Και σε αυτή την περίπτωση όμως υπάρχουν εξαιρέσεις όταν στο συγκεκριμένο όχημα επιβαίνουν ανήλικα παιδιά η παραμονή των οποίων στο σπίτι και πάλι είναι αδύνατη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εξακολουθεί και ισχύει των έως 4 ατόμων για μαθητές που εξυπηρετούνται με ταξί σε μη αστικές περιοχές προκειμένου να μεταβούν στο σχολείο τους. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως θα πρέπει να υπάρχει σχετική βεβαίωση από τον διευθυντή του σχολείου, διαφορετικά θα υπάρχουν πρόστιμα.

[bsa_pro_ad_space id=7] [bsa_pro_ad_space id=7]
[bsa_pro_ad_space id=6] [bsa_pro_ad_space id=6]