Το Πήλιο είναι ένας μαγικός προορισμός.

[bsa_pro_ad_space id=7]
[bsa_pro_ad_space id=6]

Πήλιο: Το δεκασέλιδο άρθρο των Sarah Chevalley και Laurent Fabre, υπό τον τίτλο «Βόλτα στο Βουνό των Κενταύρων», είναι προϊόν του δημοσιογραφικού ταξιδιού, που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου τον Οκτώβριο του 2020.

Το άρθρο αφηγείται τη σπουδαία ιστορία της περιοχής, κάνοντας λόγο τόσο για το σαγηνευτικό φυσικό τοπίο του βουνού και της θάλασσας όσο και για την μοναδική αρχιτεκτονική των αρχοντικών και των πέτρινων μονοπατιών, που έχουν να επιδείξουν τα  γραφικά χωριά του.

ad
[bsa_pro_ad_space id=7]
[bsa_pro_ad_space id=6]

Οι τοπικές συνταγές, η παράδοση του τσίπουρου, τα βότανα, τα μανιτάρια και όλος ο γαστρονομικός πλούτος της περιοχής, αναδεικνύονται στο αφιέρωμα, ενώ σημαντικές προσωπικότητες του Πηλίου αφηγούνται την δική τους προσωπική ιστορία αγάπης με το Βουνό των Κενταύρων.

Ο Όμιλος Media Figaro, είναι ένας από τους σημαντικότερους και πλέον ιστορικούς ομίλους ΜΜΕ στην Γαλλία, με ιδιαίτερα δυναμική παρουσία τόσο στις έντυπες εκδόσεις όσο και στο διαδίκτυο, όπου αποτελεί τον 4ο μεγαλύτερο ψηφιακό όμιλο της χώρας μετά τις Google, Facebook και Microsoft.

Το «Le Figaro Magazine», είναι δε το δημοφιλέστερο εβδομαδιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης, με τιράζ 370.000 αντιτύπων την εβδομάδα και 1,5 εκατ. αναγνώστες, η πλειοψηφία των οποίων είναι υψηλού μορφωτικού και εισοδηματικού επιπέδου.

[bsa_pro_ad_space id=7] [bsa_pro_ad_space id=7]
[bsa_pro_ad_space id=6] [bsa_pro_ad_space id=6]